Nyheter/News
 Om oss/About us
 Whippet:
  
Våre hunder/Dogs
   Zombie
   Funky
   Magica
   Cobra
   Kaffe
   Fauna
  Cruella
  Electra
  Jade
 Valper/Puppies:
   Kull A 
   Kull B
   Kull C
   Kull D
   Kull E
   Kull F
   Kull G
   Kull H 
Valper ventes/Future
 Dobermann
 Galleri/Gallery:
 
 Fotoalbum
 
 På tur i snøen
   På skogstur
   Lure coursing
 Gjestebok/Guestbook
 Artikler/Articles
 Linker/Links

 Andre dyr/Other Pets
 Rest in Peace

    post@whippet.no

 
 

Om oss
Bak navnet Replica befinner det seg to mennesker som er langt mer enn normalt interessert i hund. Thale Svenneby fikk sin første hund i 1984, og har hatt hund siden. Hun har jobbet som hundeinstruktør siden 1997, og tar stadig nye kurs for å utvikle seg- f.eks. NKK's instruktørutdannelse trinn 1, mentaltest-figurant og klikker-trener. Hun har trent lydighet, agility og spor med sine whippets med godt resultat. Vinteren 2008 var hun også å se på TV2's "Hundeskolen" som en av to fagdommere.
 KK Johansen tar seg av trening og fôring, spesielt fram mot løp. I vinterhalvåret er han også med på å trene hundene i lydighet osv.

Hva har vi oppnådd?
Kennelen så dagens lys i 2004. Frem til i dag har vi oppnådd
 Årets LC-Hund 3 2004
Årets LC-Hund 1+2 2005
Årets LC-Hund 2 2006
Årets LC-Hund 6 2007
Årets LC-Hund 1+5+6 2008
Årets LC-Hund 4 2009
Årets LC-Hund 2+4+5+6+10 2010
Årets LC-Whippet '04,'05,'06,'07,'08,'09,'10
Europamester LC 2006
Opprykk kl 2 LP
Bronsemerket LP
Bronsemerket AG
N UCH
S N LCCH
INT LCCHKennel Replica vil nok ikke bli kjent for å ha et stort oppdrett. Vårt mål er å produsere sunne, hyggelige og vakre hunder - nettopp i den rekkefølgen. Vi ønsker å kunne representere et planlagt avlsarbeid, ærlighet og høy kvalitet.

 
 
På disse sidene er det ikke mange utstillingsbilder, men masse bilder av hunder i naturen - og noen av bare natur! For selv om det er gøy å gjøre det bra på utstilling og løp, er det i det daglige vi virkelig koser oss med hundene - enten det er på hytta på høyfjellet, der det eneste vi støter på er rein, lemen og ryper (Zabbath tror at dobermann er en slags fuglehund) eller dypt inni skogen, der en beverdam eller et glimt av elgen gjør turen perfekt. Som når det flyr noe tungt gjennom trekronene, og du tenker "det der var IKKE en due..."For oss er whippeten den ultimate allround-hund, en hund som koser seg i skogen den ene dagen og trener lydighet eller agility den neste, men som også kan nyte livet på sofaen eller under dyna- noe whippeten kanskje er aller flinkest til! Å trene med en whippet byr på visse utfordringer, men så lenge hunden har det gøy- og aner at det kan komme en godbit hvert øyeblikk- så er det utrolig hva man får til!Hvis du ønsker deg en blid og hyggelig hund med personlighet og egen vilje, så er whippet en hund for deg. De liker å være med, enten det er tur i skogen eller å kjører bil til butikken, men aller best er det å ligge i sofaen. Hvis det er en myk sofa, vel og merke. De er glade og omgjengelige, særlig når de får det som de vil... 
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt:
Thale Svenneby & KK Johansen
mobil:+47 93214551
E-post: post@whippet.noObs! Vennligst ikke kopier fra disse nettsidene, verken tekst eller bilder, uten tillatelse!